Aanbod voor leerlingen

 DE GEHEIME WEGEN VAN HET GEHEUGEN

Leren met aandacht is een absolute vereiste om écht te leren. Maar er zijn nog wel meer dingen die je kan doen om je geheugen een handje te helpen. Wie slimmer wil zijn dan zijn brein, leert best de (binnen)wegen kennen waarlangs kennis door de hersenen wordt opgeslagen.
Een intensieve workshop met een happy end. Want wie moe geworden is van het workshoppen, mag … gaan slapen. Ook dat is immers een – en misschien wel de leukste – manier om ervoor te zorgen dat wát je hebt geleerd ook effectief blijft hangen.

Mogelijkheden: 

  • Workshop van 2,5 uur met veel interactie
Boek deze sessie

FOCUS

Weet jij waarom focus het nieuwe IQ wordt genoemd? Merk je dat je vaak bent afgeleid in de klas? Of dat je smartphone tijdens het studeren met alle aandacht gaat lopen? In deze sessie leer je welke verslavende truckjes je telefoon met je uithaalt. Maar ook wat je brein nodig heeft voor een sterke focus en hoe jijzelf de aandachtstouwtjes stevig in handen houdt. Zodat jouw productiviteit straks een flinke boost krijgt!

Mogelijkheden: 

  • Workshop van 2,5 uur met veel interactie
Boek deze sessie

ZELFCONTROLE

Je kent het wel: je zou eigenlijk gaan studeren, maar onderweg naar je boeken lonken heel wat verleidingen. En eens achter je bureau stopt het niet: nog even chatten, snel die Netflix-aflevering van gisteren uitkijken of gauw nog een állerlaatste spelletje Clash of Clans. Geef toe, het is vaak lastig om de kracht en motivatie op te brengen om te beginnen werken en verstandige keuzes te maken.
Voor je ligt een workshop die je daarbij wil helpen. Want terwijl jij dat spelletje afmaakt op de computer, speelt jouw brein eigenlijk een spelletje met jou. Eens je dat doorhebt, wordt het makkelijker om als winnaar uit de bus te komen. Een clash tussen jou en je brein: wie wint er straks?

Mogelijkheden: 

  • Workshop van 2,5 uur met veel interactie
Boek deze sessie

Contactformulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
03 297 32 23