Aanbod

We kozen voor thema’s met gegarandeerde impact.
Verwacht je tijdens ons aanbod vooral aan veel (inter)actie!

Aanbod voor leerlingen

Veerkrachtige kinderen die goed in hun vel zitten en floreren op school: dat willen we toch allemaal? Dit deel van ons aanbod richt zich in de eerste plaats naar jongeren zelf. Tijdens tal van interactieve workshops – op hun maat gebracht in een speelse setting – maken jongeren kennis met welzijnsthema’s waar niemand vandaag nog omheen kan.

Benieuwd wat die thema’s zijn? Ontdek het hier.

Bekijk dit aanbod

Aanbod voor leerkrachten en schoolleiding

Misschien is het geen toeval dat de woorden ‘leerkracht’ en ‘veerkracht’ amper van elkaar verschillen. Want natuurlijk is er weinig dat zoveel impact heeft op de veerkracht van leerlingen, dan het welzijn en het positivisme van wie er voor de klas staat. Daarom, én omdat we vinden dat leerkrachten zelf het beste verdienen: een keuze aan inspirerende workshops speciaal voor hen.

Bekijk dit aanbod

Aanbod voor ouders

Heel wat ouders vragen zich af hoe ook zij hun steentje kunnen bijdragen aan de mentale veerkracht van zoon of dochter. En terecht, want echte pedagogische impact creëer je pas als alle opvoeders rondom een kind dezelfde taal spreken.

Daarom ontwikkelden we een lezing specifiek voor ouders, waarin ze kennismaken met de belangrijkste do’s and don’ts voor een toekomstgerichte opvoeding. Een prima manier om het thema ook buiten de schoolpoort te doen leven. Ontdek ons aanbod hier.

Bekijk dit aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
03 297 32 23