Waarom doe je
wat je doet?

Onze loopbaanbegeleiding is de kortste weg
naar de job van je dromen.

Vraag een gratis gesprek aan

Ontdek je talent

Leer je unieke kwaliteiten en passies te ontdekken en versterken.

Boost je potentieel

Ontwikkel je wilskracht, lef en creativiteit om je grenzen te verleggen.

Direct effect

Ervaar meteen een positieve invloed op je werkplezier en welzijn.

Start vandaag

Boek vrijblijvend een telefonisch intakegesprek met een coach.

Pas je niet meer in een hokje?

Lig je soms wakker van je job? Heb je problemen op je werk maar weet je niet hoe daar juist mee om te gaan? Wil je professioneel iets anders, maar weet je niet wat? Misschien weet je wel wat je wil, maar niet hoe je dit moet bereiken? Of durf je de stap niet te zetten? Snak je naar een betere balans in je leven? Dan is onze loopbaancoaching iets voor jou!

Kom naar een infosessie ›

De loopbaan van je dromen
zit al in je hoofd.

Bij Better Minds Coaching word je professioneel ondersteund in je persoonlijke groei. Onze aanpak koppelt neuropsychologische kennis aan een uitgebreide ervaring met HR en coaching. We reiken je de juiste tools aan op maat van jouw specifieke behoeftes en situatie.
We versterken je mentaal kapitaal en laten je grenzen verleggen. We helpen je vorm te geven aan je eigen werkgeluk. Onze loopbaancoaching is de meest efficiënte weg naar de loopbaan van je dromen. Kies voor een authentieke en warme aanpak naar blijvende verandering.

Wil je weten wat werkt voor jou? Laat je bellen door een coach voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Kennismakingsgesprek ›

Erkend loopbaancentrum

Better Minds Coaching is een erkend loopbaancentrum.
Via de loopbaancheques van VDAB betaal je als werknemer en zelfstandige slechts 10 euro per uur individuele coaching.
Een loopbaanbegeleidingstraject bestaat uit 4u of 7u individuele coaching, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Alles over loopbaancheques ›

Alle grote avonturen beginnen klein!

Kom vrijblijvend naar een infosessie in jouw buurt of boek een gratis intake met een coach die bij je past.

Goede raad, handige tips!

Wil je alvast zelf werken aan je werkgeluk en mentaal welzijn?
Duik dan in onze artikels vol praktisch advies en handige tips.

Lees onze blog ›

Daarom Better Minds Coaching

Als onderdeel van het Better Minds netwerk zijn we als geen ander thuis op de werkvloer. Onze coaches hebben jarenlange expertise in het bedrijfsleven en ondernemerschap. We staan met twee voeten in de praktijk en weten de weg op en naar de arbeidsmarkt. Inzichten die we graag willen inzetten voor jouw werkgeluk.

De wereld van Better Minds ›

Elke Geraerts
Doctor in de psychologie en founding partner van Better Minds Coaching.

Expertise

Krachtig

Positief

Onze werkwijze is sterk wetenschappelijk onder-bouwd met focus op de positieve psychologie.

We reiken de juiste tools aan zodat jij meer in jouw kracht kan staan en ook effectief stappen durft zetten.

Je kan rekenen op een warme en authentieke aanpak door een ervaren coach die in je potentieel gelooft.

Vind de coach die bij je past

Bestuurder

Elke Geraerts

Bestuurder

Kristof De Smet

Trainer

Steve Daponte

Trainer

Carine Biesmans

Trainer

Marie Loop

Trainer

Kris Colpaert

Digital Minds Catalyst

Nathalie Ghesquière

Ervaringen

Door mijn ervaring en omdat het me echt geholpen heeft. Door wat ik bij Katrien over mezelf heb geleerd ben ik sneller dan verwacht weer beginnen solliciteren en met veel meer oog voor de jobinhoud en aspecten waar ik voordien waarschijnlijk niet echt zou op hebben gelet. Nog voor de 7 sessies voorbij waren had ik een nieuwe job, en dat is zeker mede aan Katrien te danken. Ik was ook heel blij met haar reactie toen ik haar het nieuws vertelde en hoe zij in de sessies die me nog restten daar ook meteen heeft op ingespeeld en de inhoud heeft aangepast naar zaken die nuttig zullen zijn bij mijn nieuwe job.

Peter

Voel je je niet zo goed meer in je huidige job, twijfel je eraan of je wel in de juiste sector tewerkgesteld bent en wil je wat dieper graven in je binnenste om te ontdekken wat nu echt je waarden en vaardigheden zijn, doe dan vooral een beroep op Better Minds Coaching. Een absolute aanrader en meerwaarde!

Christel

Ik heb tijdens loopbaanbegeleiding inzichten in mijn job bekomen, welke weg ik zou uit kunnen. Het is misschien niet nodig om van job te veranderen, maar in de job iets aan te passen.

Tim

Ik kreeg een eerlijke, opbouwende, warme begeleiding die me geholpen heeft om zoveel meer over mezelf te ontdekken: wat heb ik nodig, wat kan ik goed, wat wil ik? En ook de vertaling naar welke jobs hierbij kunnen matchen. Mijn coach heeft mij zoveel geleerd op zo’n fijne, oprechte manier. Ze is echt gepassioneerd in wat ze doet en nam haar tijd om me zo goed mogelijk te helpen. Ik ben dankbaar.

Ellen

Dankzij mijn loopbaancoach heb ik na een lange zoektocht naar ‘de ideale job’ eindelijk gevonden wat ik wilde. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan en enkele oefeningen werd er met de juiste begeleiding gezocht naar welke job er het beste bij mijn profiel paste. Er werd ook gekeken naar je eigen persoon: hoe neem je beslissingen, hoe organiseer je je leven, waar haal je energie uit en hoe neem je informatie op. Met behulp van de juiste woorden en de professionele ervaring kwam ik er achter dat ik achter de juiste doelen moest nagaan. Ik heb hierna ook gevonden wat ik al zolang graag wilde.

Hung

Loopbaanbegeleiding geeft inzichten en kapstokken om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en gelukkig te worden.

Jeroen

De coaches bij Better Minds Coaching weten een zeer aangename en veilige sfeer te creëren. Door de juiste vraagstelling deed mijn loopbaancoach me nadenken over zaken die ik vertelde of feiten uit mijn loopbaan. Door die zelfreflectie kwam ik zelf tot andere inzichten. Mijn coach spoorde ook aan om actief aan de slag te gaan met die nieuwe inzichten. De opbouw van de coaching bracht structuur in mijn denken.

Grace

Ik heb vooral geleerd waar mijn interesses in liggen en wat ik in de toekomst zou willen doen. Ik wist al dat koken een grote rol in mijn leven speelde, maar door de coaching ben ik tot het besef gekomen dat dit meer in me leeft dan ik oorspronkelijk dacht. Daarnaast vond ik het ook fijn om de oefening te maken met wat zijn mijn kerntalenten en waarden. Hier zijn ook zaken naar boven gekomen zoals ‘leiding geven en aansturen’ die ik niet in mezelf zie, maar wel graag zou willen doen. Verder heb ik in de eerste sessie geleerd dat ‘onafhankelijkheid’ ook een belangrijk factor is, zowel op werk- als privégebied.

Ilse

Op zoek naar meer werkgeluk? Start vandaag met een gratis gesprek!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

1

Vul onderstaand formulier in en kies je coach of een regio.
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Coaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer